A A A

Синоћ је културно-умјетничко друштво "Душан Станковић", у склопу манифестације "Теслићко љето", одржало 90-минутни концерт у градском парку у Теслићу.

У Станарима је вечерас одржан први “Гастро фест” на којем су кулинарске вјештине и гастрономску понуду представили локални ресторани, произвођачи здраве хране, те ловачко и риболовачко друштво са подручја ове општине. 

Сав репроматеријал и лијекови су на измаку, радници су на ивици да започну штрајк, па своје услуге пацијентима ускоро више нећемо моћи пружати, упозорено је из добојске болнице “Свети апостол Лука”, чији рачун је поново блокиран због неплаћених рачуна за воду.

Термоелектрана Станари у истоименом насељу у БиХ прошле је године пуштена у комерцијални погон, као први велики електроенергетски пројект приватног бизниса на подручју бивше Југославије, а према неслужбеним информацијама из ХЕП-а, али и службеним из србијанске твртке ЕФТ која је власник, могла би постати прва велика електрана у власништву ХЕП-а изван хрватских граница.

Инвестиционо-развојна банка РС је закључила Уговор о продаји акција државног капитала из портфеља Акцијског фонда РС у предузећу Нова Борја Теслић фирми Интерлигнум из Теслића.